Kommodorin Vapputervehdys

Arvoisa Veneseuramme väki,

Yhdistyksemme täyttää nyt toukokuussa 29 vuotta. Alamme siis pian siirtämään katseita tulevaan 30-vuotisjuhlavuoteen. Tarjoamme tämän kunniaksi Veneseuran väelle ja Miekojärven ystäville täysin uudistuneet kotisivut – tutussa osoitteessa miekojarvi.fi. Olkaapa Hyvä!

Urakka on kestänyt yllättävän pitkään, onneksi apunamme on ollut myös ammattilaisen tekninen tuki. Sivuja vielä toki hieman päivitetään, mutta teidän tehtävänä on nyt antaa palautetta. Ja vaikka vinkkejä ja ideoita, jos joku asia on meiltä jäänyt huomioimatta.

Tämän lisäksi Veneseura on avannut  toivotut Fb-sivut nopean ja ajankohtaisen viestinnän avuksi. Sivut on tarkoitettu jokaisen Veneseuran jäsenen käyttöön. Te voitte jakaa sinne kuvia ja tunnelmia Miekojärveltä. Fb-sivut löytyvät osoitteesta facebook.com/miekojarvenveneseura/ ja löytyvät helposti myös googlettamalla Miekojärvi.fi. Eli viesti kuuluu: käykää tykkäämässä.

Kohta 29-vuotias seuramme kaipaa toimintaan myös uutta väkeä. Tiirapaasin päällikkö Koskelan Ilkka on kovasti huolestunut, että meiltä puutuu nuoria järvipelastajia, nuoria naisia ja miehiä, yhtälailla ajamaan pelastusvenettä tai miehistöksi.

JOTEN OTTAKAAMME JOKAINEN HUOLEKSI ETTÄ SAISIMME UUSIA MIEKOJÄRVELÄISIÄ. JA JÄSENEKSI ON HELPPO LIITTYÄ VAIKKAPA JUURI NOIDEN KOTISIVUJEN KAUTTA!

Kevätterveisin
kommotori Jukka ja kommotorska Päivi

Admin