Miekojärven Uistelumaraton 100+4h ja Suuri Uistintesi 13.-18.7.

Kesällä 2021 yksi Miekojärven veneseuran päätapahtumista tulee olemaan nyt jo viidennen kerran käytävä Uistelumaraton. Suuri Uistintesti tuo tapahtumalle valtakunnallista kiinnostusta. 100+4 tuntia jatkuvassa katkeamattomassa veneseuran Trolling Teamin venekuntien uistelutapahtumassa kukin venekunta saalistaa vuorollaan petokaloja, ja vieheenä on tällä kertaa 13 kotimaisen uistimenvalmistajan 130 valikoitua uistinta.

Mukana meillä on 11-14 venekuntaa ja noin 30 vetouistelijaa. Saalista tuodaan Sirkkakosken satamaan kolme kertaa vuorokaudessa. Kalat jalostetaan kaupallisten kalastajien toimesta ja myydään satamassa tapahtuman aikana järjestettävillä suosituilla tuoreen kalan kalamarkkinoilla. Tuotolla kerätään varoja Veneseuran järvipelastukselle sekä pelastusvene Tiirapaasin ylläpitoon. Tottakai haluamme tuoda myös vetouistelun saloja uusienkin harrastajien tavoiteltavaksi.

Tapahtuman valmistelua, sen etenemistä ja saaliskaloja sekä vieheiden päiväkohtaista toimivuutta, niiden ominaisuuksia ja kunkin päivän parhaiden vieheiden tilannetta voi seurata Veneseuran ja yhteistyökumppaneiden sähköisistä medioista.

Miekojärven veneseura | www.miekojarvi.fi | Fb: miekojarvi.fi

Lisätietoja: Matti Sirkka 040 752 9880 | Jukka Sirkkala 0400 228590

Admin