Uistelumaratonin 2021 venekuntien esittelyt, osa 3.

Uistelumaraton 100+4h ja Suuri Uistintesti 13.-18.7.2021

Tässä juttusarjassa esittelemme tulevan Uistelumaratonin venekuntia. Nyt vuorossa on venekunta Seppo Joona (66) ja Arto Saukkoriipi (56)

Seppo on Veneseuran ikoninen sihteeri-taloudenhoitaja. ”Elinkautinen”, kuten edesmennyt veneseuralainen ja ystävämme Lanko Pekka sanoisi ja nauraisi makeasti. Sinettäläinen Seppo on evp. matematiikan opettaja ja rehtori sekä talkoomies isolla sydämmellä. Meidän veneseuralaisten lisäksi Sepon auttava käsi on mukana niin Leijonien tempauksissa kuin Rokin/Ropo:n jääkiekkojoukkueen tehtävissä.

Seppo mökkeilee Miekojärven Moinalahdessa ja toteaa mottonaan ”Ei merta edemmäs kalaan”. Sepon usitelukalustona on tuunattu Silver Fox, jota perästä työntää 60 hv Mercury. Sepon uistelukaverina maratonilla nähdään ainakin lankomies Arto.

Arto Saukkoriipi sirkkakoskelais-rovaniemeläinen logistiikka-alan ammattilainen. Arto uudisti venekalustonsa edellisenä kesänä ja toimii 2021 uistelumaratonilla myös ensimmäisen kerran kipparina Silver Bever ja Honda 40 hv -uistelupaketillaan. Arton harrastukset kalastuksen lisäksi ovat pitkälti metsäpuolella. Hän onkin Veneseuran virallinen klapien toimittaja. Arton suosikkikalaruoka on uunilohi.

Sepon ja Arton venekuntaa vastaanottamassa.

Admin