Veneseuran jäsenkirje 2/2020

Hyvät veneseuran jäsenet,

Suomi avautuu pikkuhiljaa ja se antaa meille kaikille uskoa, että KESÄÄ EI OLE PERUTTU!


Miekojärvi Uutisten teko käynnistettiin noin 3 vkoa sitten. Näyttää siltä, että saamme näyttävän 30-vuotisjuhlalehden. Ilmoittaja-yrittäjätkään eivät ole meitä hylänneet ja vapaaehtoistyötä jaksetaan arvostaa.

Nyt jokaisella jäsenellä on mahdollisuus osallistua omalla panoksellaan lehden markkinointiin. Jos teillä on tuttuja yrittäjiä ja epäilette, että heille ei ole vielä tarjottu mahdollisuutta osallistua ilmoituksella vapaaehtoistyöhön, niin käykääpä jututtamassa ja houkuttelemassa ilmoittajaksi. Miekojärven Uutisten infosta: https://miekojarvi.fi/seuran-toiminta/miekojarven-uutiset/ löytyy mediakortti, jossa on kaikki tarvittavat tiedot. Voitte sopia asian ja laittaa itse tiedon Pirjo Kauvosaarelle. Hän hoitaa sitten yksityiskohdat.

Veneseuran kesän tapahtumakalenterikin hieman muuttuu. 30-vuotisjuhla siirtyy ehkä tulevaan syksyyn ja veneilykauden avaijaiset jäävät todennäköisesti pois. Kesäkuun alkuun pyrimme kuitenkin järjestämään veneseuran Mäntylaen talkoot ja vuosikokouksen. Kesän päätapahtumaa, UISTELUMARATON 100 +3, olemme kaavailemassa vkolle 29. Maratonvenekunnat, olkaa yhteydessä mahdollisimman pian Laukkasen Hannuun. Hän suunnittelee uisteluvuoroja.

Tiirapaasin vesillelaskun yhteydessä järjestämme ”kuljettajakurssin”. Käymme yhdessä läpi veneen varusteita, henkilökohtaisia pukuja, palopumpun toimintaa ja harjoittelemme Tiirapaasin ajoa. Tilaisuutta vetää Koskelan Ilkka ja allekirjoittanut. Lämpimästi toivomme saavamme kaikki kiinnostuneet mukaan. Ja samalla pääsette Miekojärven hälytysryhmään.

VENESEURA PERUSTETTIIN PESSALOMPOLON KOULULLA TOUKOKUUSSA 1990. HYVÄ ME – VAPAAEHTOISTYÖTÄ JA VENETURVALLISUUTTA MIEKOJÄRVELLÄ 30 VUOTTA!

Miekojärven veneseura, järvipelastus
Jukka Sirkkala
kommodori

Admin